Ege Postası
Geri

Tribünde asker tıraşı 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) 18'inci haftasında Ödemiş’te oynanan Ödemişspor-Yıldırım Belediyespor maçında askerlik görevini yapacağı öğrenilen bir taraftar,  tribünde asker tıraşı oldu. 
Tribünde asker tıraşı 
Haberler / Spor
18 Şubat 2019 Pazartesi 09:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ödemişspor’un Yıldırım Belediyespor’u ağırladığı karşılaşmanın devre arasında, Ödemişspor tribününde renkli kareler ortaya çıktı. Askerlik görevini yapacak olan Fanatik Ödemişsporlu olan Çağrı Ayyürü için tribüne berber koltuğu konuldu. Ayyürü, asker tıraşını olduğu sırada Ödemişspor taraftarları “En büyük asker bizim asker” sloganlarıyla tribünleri inletti. Sakarya’daki acemi birliğine teslim olacak Ayyürü, Türk Bayraklarıyla tribündeki dostlarını selamladı. Ayyürü, önce taraftarlar tarafından havaya fırlatıldı, daha sonrada omuzlarda taşındı. Ödemişspor’un rakibini 2-1 yenmesi ile sevinen Ayyürü duygularını şöyle ifade etti: “Bugün 8-9 saatlik yola gideceğim ama galibiyetle mutlu gideceğim. Bu yolculuk bugünkü sonuçla mutluluğa dönüştü. Ödemişspor umarım bu sezon ligde kalacak. Gelecek sezon da inşallah hasret olduğu 3. Lig’e kavuşacak. Tribündeki tüm ağabeylerime ve kardeşlerime bu güzel uğurlama için teşekkür ederim” dedi.

Ödemişspor: 2- Yıldırım Belediyespor: 1

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta Ödemişspor, Yıldırım Belediyespor'u 2-1 yendi. 

Ödemiş Saraçoğlu Stadı'nda oynanan maçın ilk yarasında 16. dakikada ev sahibi ekip, Necmettin Adıyaman'ın attı golle 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın 42. dakikasında Yıldırım Belediyespor Erhan Tatlıdil'in golüyle beraberliği sağladı. 

Maçın ikinci yarısında Ödemişspor 58. dakikada Ali Katırcı'nın serbest vuruşta topu kale önüne ortalarken, Yıldırım  Belediyespor defans oyuncusu Selcan Pekkanlı'nın ters vuruşuyla topun kendi ağlarına gitmesi sonucu Ödemişspor  karşılaşmayı 2-1 önde tamamladı. 

(DHA-AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası